Förskollärare till Balders förskola

Förskollärare till Balders förskola

Som förskollärare är du med och driver utbildning och undervisning tillsammans med övriga kollegor och förskolechef. Ser till att alla barn får den utbildning de har rätt till, som stöd har du också special-och språkpedagog.

Kvalifikationer
Förskollärarutbildning med legitimation ett krav. Att kunna arbeta med tecken som stöd och bildstöd ett krav. Att möta alla i vardagen på ett respektfullt sätt, ett positivt bemötande, är en självklarhet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Gudrun Jalalian
Telefon 054-540 33 24
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Balders förskola består av 5 avdelningar 1 en yngre avdelning ligger uppe vid Herrhagsskolan och de övriga 4 ligger på Värmlandsgatan 10 B, 2 äldre och 2 yngre. Förskolan ligger i en bostadsrätt, i två plan. Här möter du fantastiskt engagerade pedagoger där alla ställer upp förvarandra, för barns bästa!