Förskollärare alt Barnskötare till Vasalundens förskola

Förskollärare alt Barnskötare till Vasalundens förskola

Vi är en liten förskola med stort hjärta som värnar om att barn och vuxna ska ha roligt och utvecklas tillsammans. Hela verksamheten ska vara lustfylld, rolig och bygga på ömsesidighet. På Vasalundens förskola står språket och kommunikationen i centrum. Förskolan är engagerad i bokbryggan och alla pedagoger har vidareutbildat sig inom tecken som stöd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog som vill vara delaktig i att driva en trygg, rolig och lärorik förskola. Du ska vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och ha god förmåga att omsätta detta i både teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande gentemot såväl barn som vuxna.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Edblad
Telefon 054-5403348
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Gjuteribacken i anslutning till Vasalundsparken ligger Förskolan Vasalunden. Förskolan har tre åldershomogena avdelningar. Just nu pågår byggnadsarbete invid förskolan och under våren 2020 kommer förskolan att flytta till helt nya lokaler.