Förskollärare / Barnskötare

Förskollärare / Barnskötare

Ordinarie arbete som förskollärare eller barnskötare.

Kvalifikationer
* Förskollärarutbildning
* Barnskötarutbildning

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ingrid Florell Jonzon
Telefon 070-2657296
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker dig som vill bli en i teamet på Kvarnbergets, eller Orrholmens förskola som båda ligger centralt i Karlstad. Som medarbetare hos oss är du som pedagog engagerad och närvarande. Genom ett positivt förhållningssätt och gott bemötande skapar vi goda relationer till barn, föräldrar och kollegor. Du kommer att bidra till en förskola som ständigt utvecklas för att ge barnen så goda förutsättningar som möjligt