Förskollärare 100 % Fogdemyren förskola

Förskollärare 100 % Fogdemyren förskola

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem, och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsuppgifter
Vi söker förskollärare till Fogdemyren förskola. Vårt temaområde är "Ett barn med hundra språk barn utforskar sina sinnen för en hållbar framtid " Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor arbeta utifrån ett projekterande arbetsätt. Vår verksamhet har en barnsyn som framhåller barnen som kompetenta. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och inflytande. Du blir medansvarig för verksamheten och den pedagogiska miljön på förskolan. Som stöd i arbetet finns pedagogista och specialpedagog. Stämmer denna beskrivning kring vad du tänker kring att arbeta i förskolan, då ska du söka till Fogdemyren förskola.

Kvalifikationer
Våra förväntningar på dig är att du ska anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har förmågan att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att lyssna till barnens nyfikenhet och kunna följa deras lärprocesser. Du ska trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du ska vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmågan att leda och driva dessa i praktiken. Förskollärarutbildning

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer sker fortlöpande Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kristina Wictorin
Telefon 054-540 32 40
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.