Ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen

Ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen

Är de vanligast förekommande arbetsuppgifterna för ett ekonomibiträde. Vi söker dig som vill arbeta inom kök och städ. Vi erbjuder en anställning på heltid med månadslön i vår vikariepool. Du kommer att vara knuten till ett skolområde och en kostchef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är flexibel, anpassningsbar till olika miljöer och som vill ha ett omväxlande arbete. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom kök och städ. Det är till stor fördel om du har tillgång till bil och körkort. Rekrytering sker löpande

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kommunal
Telefon 054-540 47 60
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 5 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Förvaltningens skolor och förskolor är organiserade i tre skolområden: Syd, Väst och Öst. I varje skolområde finns det en kostchef med ansvar för måltidsverksamhet och städverksamhet. Dessutom finns en kostchef för mat till äldreomsorgen som tillhör område Väst.