Barnskötare vik. Henstad förskola

Barnskötare vik. Henstad förskola

Vi söker nu dig som vill jobba på våra två yngre-avdelningar Lyckan och Viljan för att täcka upp nedsättningar som finns i arbetslaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: - är utbildad barnskötare - tycker om att skapa goda relationer med både små och stora. - gärna har erfarenhet av tydliggörande pedagogik - tar ansvar för sin egen och bidrar till andras arbetsglädje

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Gåsvik
Telefon 054-540 31 49
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vår förskola ligger på bostadsområdet Henstad, och består av fyra avdelningar. Förskolan är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till skog och till flera lekparker. Vi strävar efter stimulerande miljöer som skapar goda förutsättningar till självständighet, utveckling och lärande. Hos oss erbjuds barnen en härlig utemiljö. Vi har en av kommunens största gårdar och den inspirerar till stimulerande lek och mycket rörelse.