Barnskötare till Norrstrands förskola

Barnskötare till Norrstrands förskola

Vi söker en barnskötare till vår fina förskola. Dina arbetsuppgifter är att arbeta tillsammans med nyfikna, målmedvetna och engagerade kollegor. Vår verksamhet har en barnsyn som framhåller allas lika värde och delaktighet. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och inflytande.

Kvalifikationer
Vi söker en drivande barnskötare som delar vår barnsyn och ser vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga, vara initiativrik samt ha god social kompetens och ett öppet sinne för dialog med kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet är ett krav

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Telefon 054-5403136
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Norrstrands förskola har idag 4 avdelningar fördelat på två yngre och två äldre avdelningar. I augusti i år kommer byggnation av ytterligare fyra avdelningar att påbörjas. Vill du vara med i det team som skapar Norrstrands nya förskola så sök dig till oss!