Barnskötare till Hagaborgs förskola

Barnskötare till Hagaborgs förskola

Du kommer att ingå i en personalgrupp på förskola Det dagliga arbetet består av att vara med i det pedagogiska arbetet och vara med på förskolans aktiviteter. Barnens åldrar varierar mellan 1-5 år.

Kvalifikationer
Barnskötarutbildning

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Telefon 054-5403136
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Hagaborgs förskola ligger intill Hagaborgsskolan på Norrstrand i Karlstad. Förskolan har idag 6 avdelningar varav en, vår 5 års avdelning, är förlagd inne i skolans lokaler . Avdelningarna på förskolan är 1-4 års avdelningar. Förskolan har en inbjudande och utmanande gård med olika miljöer som stora gräsytor, kullar och växtlighet.