Aktivitetssamordnare till Aktivitetscenter

Aktivitetssamordnare till Aktivitetscenter

Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning söker nu aktivitetssamordnare till Aktivitetscenter som är en sysselsättningsverksamhet för personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller samsjuklighet. Arbetsuppgifterna avseende sysselsättning innefattar motivationsskapande insatser med fasta och fria aktiviteter. Det innebär bl a att planera aktiviteter som stödjer utveckling av sociala färdigheter individuellt och i grupp och med uppföljningsbara syften och mål för att utveckla/bibehålla den enskildes förmågor. Aktiviteterna kan omfatta exempelvis skapande verksamhet i form av snickeri, textil, keramik, studiecirklar och fysisk aktivitet där vi går och tränar på gym.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av människor, är kreativ och hantverksintresserad. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självständig, ambitiös, stresstålig och har ett gott ordningssinne. Att ha en god social kompetens anser vi vara självklart. Det är en fördel om du har utbildning inom det sociala området exempelvis behandlingsassistent, beteendevetare, socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den sökande får gärna ha kunskap inom textil eller något likvärdigt. B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol - såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.