2 Fritidspedagoger/ Lärare i fritidshem Stockfallets skola

2 Fritidspedagoger/ Lärare i fritidshem Stockfallets skola

Som Fritidspedagog/ Lärare i fritidshem kommer du att arbeta tillsammans med med lärare och andra fritidspedagoger där nära samarbete och flexibilitet är en grundförutsättning. Som pedagog förväntas du också ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art

Kvalifikationer
Vi söker dig som är fritidspedagog/ Lärare i fritidshem. Du ska vara trygg i din yrkesroll och intresserad av att utveckla den. Du ska vara bra på att skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och ha ett stort intresse för barn och ungdomars utveckling, lek och lärande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Iréne Lidström
Telefon 054-5403456
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Stockfallets skola tillhör skolområde Öst. Skolan är en F-6 skola som från hösten kommer att ha ca 230 elever och ca 30 personal. På skolan finns i dagsläget 3 fritidshem. Vår utemiljö består till stor del av skogsmark som gynnar kreativitet i lek och lärande.