Lagersäljare med arbetsledaransvar, Beijer Karlstad

Lagersäljare med arbetsledaransvar, Beijer Karlstad

Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial samt lager? Trivs du med att arbeta i team och dessutom ansvara för arbetsledning? Beijer Karlstad är nu på jakt efter sin nya stjärna - är det du? Ansök redan i dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare förbinder du våra leverantörers leveranser & kunders upphämtningar. Du har en operativ roll i att bemöta kunder och arbeta på brädgården med att lasta och lossa gods från lastbilar. Du arbetar kvällsskift mellan 14.00-23.00. I det dagliga arbetet arbetsleder du dina kollegor på bästa möjliga sätt.

Dina ansvarsområden består bland annat av:
  • Leda och fördela arbetet på lagret under kvällsskiftet för 2-6 personer
  • Medverka vid varumottagningen
  • Försäljning och service mot kund
  • Varuplock och truckkörning
  • Upprätthålla ordning & reda
  • Delaktig i transporter och lagerhantering
Vi söker dig som

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av förtroendeuppdrag inom ledarskap.
Vidare ser vi att du
är en driven person som vill vara del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och teamkänsla. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Körkort (AM/B) är ett krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har truckkort, gärna för A och B samt kunskap om byggmaterial.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placeringsort är i Karlstad. Start så snart vi funnit rätt person!

Har du frågor om process eller tjänst är du välkommen att kontakta Denise Nilsson rekryterare, tfn 075 - 241 21 49. Välkommen med att skicka in din ansökan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.