Extrapersonal lager- Beijer Karlstad

Extrapersonal lager- Beijer Karlstad

Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Har du god erfarenhet av lager eller butiksarbete med intresse av att kunna kombinera dina erfarenheter? Då är denna tjänst något för dig. Urval sker löpande och antal timmar i veckan varierar beroende på säsongen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare förbinder du våra leverantörers leveranser & kunders upphämtningar. Du har en operativ roll i att bemöta kunder och arbeta på brädgården med att lasta och lossa gods från lastbilar. Arbetstiden är oregelbunden och sträcker sig mellan 05:30-23:00 på vardagar och mellan 10-14 på lördagar. Rollen är på deltid. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker filialen och lagret. Rollen innebär därför ett stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, exempelvis mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. Förutom nära samarbete med övriga lagersäljare & din lagerchef ingår även samarbete med övriga filialens personal, såsom butikspersonal och företagssäljare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Körkort och truckkort är krav.). Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Placeringsort är Karlstad. Start så snart vi funnit rätt person!

Välkommen med att skicka in din ansökan IDAG. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor kring tjänst eller process, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075-241 21 49.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 8 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.