Åkerichef sökes till Karlstad Godstrafik AB

Åkerichef sökes till Karlstad Godstrafik AB

Som åkerichef rapporterar du direkt till VD och du kommer att vara ytters ansvarig för den operativa verksamheten. Du kommer att ha resultatansvar samt personalansvar för ca 60 anställda. Tjänsten innehåller allt från övergripande utvecklingsarbete till praktiskt personalarbete, förhandlingar och utveckling av trafikupplägg.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Fullt personalansvar
  • Utveckling av arbetsprocesser och rutiner
  • Rekryteringar, fackliga förhandlingar ocharbetsrätt
  • Optimering av trafikupplägg
  • Resultatansvar
  • Prissättningoch prisförhandlingar
  • Kontakt med uppdragsgivare
Bakgrund
Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av arbete i ledande befattning samt erfarenhet av åkeri- och transportbranschen. Du har affärssinne samt erfarenhet av prissättning och förhandlingar. Du skall även känna dig trygg i arbetsrätt och fackliga förhandlingar. Du har god datorvana och behärskar MS Office utan problem. Har du fordonskunskaper är detta meriterande då t.ex. inköp av fordon kan förekomma. B körkort är ett krav.

Personlighet
För att trivas i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd, har lätt att skapa förtroende, gillar att ta initiativ och uppskattar daglig kontakt med chefer, medarbetare och kollegor. Du är en stark ledare som har ett genuint intresse för människor och deras utveckling. Vi förutsätter att du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö där problemlösning, kreativitet och initiativ är viktigt. Vidare ser vi att du också har ett prestigelöst, kreativt och flexibelt förhållningssätt till ditt arbete.

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete där ingen dag är sig lik, en fantastisk personal grupp som du får leda, ett lönsamt åkeri i ett konkurrensutsatt bransch, möjlighet att sätta din prägel på en organisation och möjlighet att utveckla ett bolag i en mycket spännande bransch, möjlighet till personlig utveckling.

Arbetstider
och omfattning

Heltid

Ersättning
Enligt
överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Daniel Granander
Telefon 0703755721
Email Mejla Daniel Granander
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (21 dagar kvar)