Tekniker KONE, Karlstad

Tekniker KONE, Karlstad

KONE söker Tekniker!

Som hisstekniker i vårt serviceteam har du ett varierande arbete med stort eget ansvar och inflytande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av servicearbeten, felsökning och förebyggande underhåll av hissar. Du kommer även vara delaktig i att utveckla och förbättra våra kunders upplevelser inom området.

Eftersom arbetet till stor del innebär att felsöka vid stopp är det viktigt att du har en god förmåga att lösa uppkomna problem. Du arbetar ofta mot en förväntad tid för uppstart vilket kräver att du är stresstålig.

Som Tekniker jobbar du nära kunden och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt. Beredskap ingår i arbetet

Vi vill att du har:

  • Några års erfarenhet av liknande arbete och har god vana av självständigt reparationsarbete inom el och mekanik, allt från större konstruktioner till mindre komponenter.
  • Minst en gymnasial Teknisk bred utbildning eller det vi bedömer likvärdig.
  • Ett stort intresse för att meka och skruva och är duktig på El/elektronik felsökning samt ett stort tekniskt intresse.
Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. B-körkort, Svenska i tal och skrift är ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Arbetet är fysiskt krävande. Beredskap ingår i tjänsten.

Om ansökan
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-09-05. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Tobias Welin 073 – 066 50 25 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö lena.sjo@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tobias Welin
Telefon 073-066 50 25
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.