KGK söker Fältservicetekniker region Väst

KGK söker Fältservicetekniker region Väst

Vårt uppdrag på KGK är enkelt: Vi arbetar för att alltid vara bästa möjliga leverantör för våra kunder. Våra kunder är verkstäder på den fria eftermarknaden men vi ser också en stor ökning på originalverkstaden. Vägen dit går genom vår starka produktportfölj och goda kundrelationer, men framförallt genom att hålla en hög servicegrad.

Vårt nästa steg i det arbetet är att nu erbjuda verkstäder en helhetslösning som inkluderar både produkter och personlig teknisk service.

Nu söker vi fler fältservicetekniker.

Tjänsten innebär att du utgår från hemmet som ligger inom distriktet.

Distriktet omfattar i första hand Värmland, Dalsland, Västergötland, Bohuslän men resor över hela landet och utomlands kan förekomma. Detta innebär att tjänsten kräver cirka 30 - 40 övernattningar per år.

DINA ARBETSUPPGIFTER Som fältservicetekniker blir du en viktig pusselbit i vår utveckling. Din roll är mestadels självständig men emellanåt arbetar du med en eller flera kollegor och då behöver du vara en lagspelare, du kommer att ha stor nytta av din tekniska kunskap och dina sociala förmågor.
  • Du har direkt kundkontakt där du installerar verkstadsutrustning och sköter service och reparationer på plats
  • Du ansvarar för hela flödet, från att identifiera problem till att lösa dem
  • Du har också ansvar för dina egna verktyg och din egen servicebil och du har möjlighet att utgå hemifrån
DIN PROFIL För att matcha rollen hos oss har du minst fem års erfarenhet av tekniskt arbete. Du är väl förtrogen med mekanik, hydraulik och elektronik och är också van vid och trivs med att ha kundkontakter. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda allmänna datorkunskaper. Du bör ha en god fysik, eftersom en del verkstadsutrustning är tunga och skrymmande. Som person är du självgående och trivs med självständigt arbete. Du är också en strukturerad person med god förmåga att planera tid och insats. Du har en stark social förmåga och precis som vi är du flexibel och hjälpsam. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt stora intresse för teknik och för att ge god service!

VI ERBJUDER Hos oss hittar du en stabil organisation med låg personalomsättning. Vi jobbar med världsledande tillverkare och produkter, för vilka vi är en auktoriserad återförsäljare. Vår personals utveckling är viktig för oss och du kommer att få kontinuerlig utbildning och support. Vi ställer alltid upp för varandra och trots att du jobbar i en självständig roll blir du en självklar del av ett sammansvetsat team.

ANSÖKAN Sista ansökningsdag är 6/1 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Så vänta inte med din ansökan. För mer information om företaget, besök www.kgk.se.

Vill du veta mer om tjänsten, svarar gärna Sven Berglund på dina frågor. Maila: sven.berglund@kgk.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.