Kyltekniker, Karlstadsregionen

Kyltekniker, Karlstadsregionen

Vi har stora framgångar inom service och projekt och behöver växa med fler kyltekniker till Karlstadsregionen!

Många av våra kunder beställer CO2 kylanläggningar av oss just nu. I våra leveranser använder vi egentillverkade Huurre ECO CO2 kylmaskiner och tillhörande styrsystem, Huurre iTop. Vi är marknadsledande inom våra kylsegment och letar nu efter fler duktiga kyltekniker inom montage och service.

Tjänsten innebär arbete inom service eller montage utifrån din kompetens. Kyltekniker inom service utför sitt dagliga arbete ute hos våra kunder för att serva kundens kylanläggning, genomföra kontroller och utföra förebyggande åtgärder för att minimera driftstörningar. Montage innebär arbete vid ny- och ombyggnad, men kan även vara behjälplig vid övriga uppdrag inom butik, industri och komfortkyla.

Om dig
Vi söker dig som har Kylcertifikat kategori 1. Utbildning inom VVS, el, svetskompetens eller kunskaper inom styr och regler är meriterande. Vi är intresserade av både nyutexaminerade kyltekniker såväl som tekniker/montörer med lång erfarenhet. Huurre har intern utbildning inom CO2. B-körkort är ett krav. Vi ser även att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete, arbetsuppgifterna har ett spann från plugin-boxar till stora CO2-anläggningar. Du har goda möjligheter att utvecklas såväl tekniskt (styr, övervakning etc.) som kyltekniskt. Arbetet innebär stor frihet under ansvar och vi har en god sammanhållning där man hjälper och stöttar varandra. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal (Teknikinstallationsavtalet).

Övrig information
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med en inledande sex månaders provanställning.

Vid eventuella frågor, kontakta Regionchef Dan Sjöström dan.sjostrom@huurre.se

Ansökan till länk nedan, ej via mail.

Inkomna ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huurre Sweden AB är Sveriges ledande företag inom kyla och med stort fokus på naturliga köldmedier såsom CO2, med 75 års erfarenhet i branschen. Vi är inte bara specialister på livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan även på klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och miljöpåverkan.