Verkstadsmontör

Verkstadsmontör

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i vår verkstad med att
tillverka aluminiumpartier från det tyska märket Schueco. Arbetsuppgifter innefattar tillverkning av allt från enklare altaninglasningar till fönster, dörrar, vik- och skjutpartier. Visst utemontage kan förekomma vid behov.

Om dig
Vi söker en noggrann samt driven person som är nyfiken och intresserad av att lära sig nya saker samt ta sig an utmaningar. Du kommer jobba tillsammans med flera personer i vår verkstad så det är därför viktigt att du fungerar i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav:
  • B-Körkort
  • Grundläggande datorvana
  • Praktiskt lagd
Meriterande:
  • Truckkort
  • Erfarenhet inom glas- och aluminiumtillverkning
  • Erfarenhet inom hantverkarbranschen
Tjänsten
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med ett härligt gäng. Arbetsplatsen är på vår verkstad i Stodene strax utanför Karlstad. Tjänsten är heltid (dagtid, måndag till fredag) och vi erbjuder fast månadslön.

Skicka ditt cv och ett personligt brev där du kort beskriver dig själv.

Vi har semesterstängt v.28-v.31 men kommer att se över ansökningarna sporadiskt under denna tid.
Mer info
Kontaktperson Robert Falk Ewen
Email Mejla Robert Falk Ewen
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aluserv.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag som tillverkar måttanpassade glaspartier helt från grunden. Vi erbjuder allt från vik- och skjutpartier till fasader, vinterträdgårdar och orangerier. Vi tillverkar även invändiga glaspartier, balkonger, uterum och glasräcken. J. Hultin Aluminiumservice AB bildades 2003 och vi är idag 9 anställda. Vi tycker om att ha personlig kontakt med våra kunder för att ge ett så bra bemötande och service som möjligt.