Distriktschef / Byggsäljare

Distriktschef / Byggsäljare

Är du redo för nästa utmaning? Är du en utåtriktad person med det rätta drivet? Då har vi tjänsten för dig! Bli vår Distriktschef i Karlstad/Mellansverige!

Vi söker dig som har ett naturligt driv och som trivs i en säljande roll. Din vilja att utvecklas kommer du ha stor nytta av i den här tjänsten och vi tror att du är en relationsbyggare som arbetar strukturerat och målmedvetet. Har du erfarenhet från byggbranschen eller liknande är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du som söker gillar att vara på resande fot eftersom ditt upptagningsområde kommer vara Mellansverige med utgångsort i Karlstad. Vi erbjuder dig givetvis tjänstebil.

Om tjänsten
Isolar är en av de ledande aktörerna på lösullsisolering i Mellansverige. De finns med lager, personal och bilar på 7 centralorter och 4 kontor. Isolar är Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen och satsar nu vidare och har ambitioner att växa ytterligare. Nu söker vi en hungrig person med rätt driv för att förstärka verksamheten. Du kommer att vara ansvarig för Isolars enheter i Karlstad/Mellansverige du kommer bland annat att besöka kunder ute på byggen, bygga nya relationer och räkna på offerter. För oss är det viktigt att som söker är fast bosatt i Karlstadsområdet.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://isolar.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Isolar är en av de ledande aktörerna på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på 7 centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull, Ekofiber, Knauf glasull och träullsisolering. Verksamheten har varit aktiv sedan -86 och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i regionen i mer än 30 år.