Säljare

Säljare

Om dig
Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och glädje? Är du en tävlingsmänniska som gillar utmaningar? Vill du ingå i vårt team av likasinnade? Då kan det vara dig vi söker!

Internetbroker arbetar idag med några av Sveriges starkaste varumärken, som Hitta.se och Blocket.se.

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför Account Managers till hitta.se Du är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå uppsatta mål. Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Som person är du resultatinriktad, full av energi och har nära till skratt.

För att passa in hos oss har du en naturlig förmåga att sprida positiv energi och bidra med en god stämning till din omgivning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer.

Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är ett plus men inget krav.

Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra affärer. Vi erbjuder dig en tjänst där du kommer vara en nyckelspelare i Internetbrokers och hitta.se tillväxt, där du kommer ha möjlighet att utvecklas. Lockas du av mediabranschen och vill vara en del av vårt härliga team, då är det här rätt plats för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen där du prospekterar och bokar dina egna möten med både nya och befintliga kunder. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag, där du etablerar kontakt med kunder för att skapa affärer inom profileringstjänster.

Du använder bolagets CRM-system som grund i ditt arbete och arbetar självständigt med stöd från såväl kollegor som försäljningschef. Rollen präglas av frihet under ansvar vilket innebär att du själv tar ansvar för att nå dina mål och där du själv planerar dina dagar.

Om ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Linda Lysell, på linda.lysell@internetbroker.se Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast.

Skicka din ansökan till linda.lysell@internetbroker.se med märkning Account Manager Karlstad
Mer info
Kontaktperson Linda Lysell
Email Mejla Linda Lysell
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (45 dagar kvar)