Arbetsledare / Projektledare

Arbetsledare / Projektledare

Vi söker en dokumenterat erfaren arbetsledare/projektledare som vill vara med och bygga vår verksamhet. I rollen som arbetsledare/projektledare får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet inom området sanering är det en merit. Trivs du med att leda, fördela och samordna projekt både från kontoret och ute på fältet så är detta en tjänst som kan passa dig.

Personliga egenskaper
Du är van vid att genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Viktigt är också att du har god ekonomisk förståelse. Du har ett gott bemötande av kunder och medarbetare och prioriterar kollegornas säkerhet och hälsa.

Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi önskar att du är ödmjuk i samarbetet med dina kollegor. Du är lösningsorienterad och bygger ett effektivt, engagerat team.

Du behöver ha möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet och helg- och nattarbete förekommer. Placering i Karlstad. C-körkort krävs.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan via knappen "Ansök nu" så snart som möjligt!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://industrimiljovast.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baserade i lilla Skattkärr öster om Karlstad har vi hela Sverige och Norge som arbetsfält. Vårt viktigaste mål är att våra kunder ska få så lite störningar och så korta stopp som möjligt i sin verksamhet. Många av våra kunder finns inom process-, järn-, stål- och livsmedelsindustrin.

Vi kallar oss för specialister med ett gediget kunnande och stor erfarenhet. Vi utför allt från skorstensrengöring med robotspolning till sotsprängning i krävande miljöer. Till detta har vi en välutrustad maskinpark med specialfordon och maskiner för olika uppdrag.