Arbetande arbetsledare till Industrimiljö Väst AB

Arbetande arbetsledare till Industrimiljö Väst AB

Har du erfarenhet av saneringsbranschen? Trivs du i en roll där du får vara ute på fältet och arbeta "hands-on"? Då är det här tjänsten för dig! Vi på Adecco söker nu en arbetande arbetsledare till Industrimiljö Väst AB i Karlstad!

Om tjänsten
I rollen som arbetande arbetsledare är du ute på projekt och stöttar personalen, följer upp arbetet, driver det framåt samt arbetar operativt och tar tag i det som behövs. Som arbetande arbetsledare kan du ha flera projekt igång samtidigt och då prioriterar du din tid på det sätt du anser bäst så att kunderna tillfredsställs. Dina tidigare erfarenheter av sanering har du stor nytta av här.

Om dig
Vi tror att du som söker tidigare har arbetat i en roll som innebär mycket ansvar. Du är strukturerad, noggrann och flexibel och trivs i en roll där du får arbeta "hands-on" ute hos kunderna. Du är engagerad i ditt arbete och är duktig på att koordinera och samordna olika processer. Din datavana är god och du har B-körkort. Har du erfarenhet av sanering, Ht-tryckspolning, blästring eller fuktskador samt om du har c-körkort är det meriterande.

Om anställningen
Industrimiljö Väst AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Industrimiljö Väst AB erbjuder dig:
Ett arbete i en tempofylld och ambitiös miljö. Anställningen är tillsvidare, men inleds med 6 månaders visstidsanställning.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående eller efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adam Fransson Mörk via adam.franssonmork@adecco.se eller 054-7718552.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Arbetsledare, sanering, industri, Industrimiljö Väst AB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.