Säljare i Karlstad till vårt uppdrag hitta.se

Säljare i Karlstad till vårt uppdrag hitta.se

Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv och engagemang? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker! Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför säljare till vårt uppdrag hitta.se.

Du är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå mål och resultat. Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. För att passa in hos oss på Internetbroker och hitta.se har du ett naturligt driv och sprider positiv energi till både kollegor och kunder. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är meriterande men inget krav.
Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra bra affärer. Lockas du dessutom av mediabranschen, då är det här rätt väg för dig!

KOMMUN: Karlstad
YRKE: Mediasäljare
ANSÖK SENAST: 31 mars

ANSTÄLLNINGSFORM: Vanlig anställning, tillsvidare , heltid
LÖN: Fast och rörlig lön
ANTAL TJÄNSTER: 2

MERITERANDE
Försäljningsvana

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter:
Som säljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen där du prospekterar och bokar dina egna möten med både nya och befintliga kunder.

I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag, där du skapar affärer inom profileringstjänster. Du använder ett CRM-system som grund i ditt arbete och arbetar självständigt med stöd från såväl kollegor som försäljningschef. Rollen präglas av frihet under ansvar vilket innebär att du själv tar ansvar för att nå dina mål och där du själv planerar dina dagar.

Arbetsplats:
VÄSTRA TORGGATAN 11
652 25 KARLSTAD

Om ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Linda Lysell, på tfn: 076-001 04 08. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 31 mars. Skicka din ansökan till linda.lysell@hitta.se med märkning Säljare till hitta.se.
Mer info
Kontaktperson Linda Lysell
Telefon 0760010408
Email Mejla Linda Lysell
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.internetbroker.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetbroker är ett säljbolag med fokus på lokalt riktad digital annonsering. Genom smart paketering gör vi det enkelt och begripligt för det lokala företaget att få ut bäst effekt av den lokala digitala annonseringen.
Internetbroker finns idag på 8 orter i Sverige, och genomför varje år över 18.000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Våra uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken som hitta.se, blocket.se och bytbil.com. hitta.se är Sveriges tredje största internetsajt med 4,5 miljoner unika besökare i veckan. Hitta.se är ett av Sveriges mest attraktiva företag inom vägledande media med onlinetjänster på nätet och i mobila enheter där användare enkelt och snabbt kan hitta företag, personer och platser.