Säljare med erfarenhet och ansvarskänsla

Säljare med erfarenhet och ansvarskänsla

Hydal Aluminium Profiler AS har en spännande tjänst för dig som söker nya utmaningar i din säljkarriär. Ett självständigt säljjobb som ställer stora krav på ansvarstagande och lyhördhet hos dig som säljare.

Vi har unika, kundanpassade lösningar med en stor bredd. Vi utökar vår säljstyrka med två lediga tjänster på distrikten öster om Vättern och söder om Vättern.

Vi som jobbar här idag stortrivs och ser fram emot att få dig som kollega!

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Du får jobba under stort eget ansvar mot tydliga mål där du väldigt självständigt lägger upp ditt dagliga arbete. Du planerar och lägger upp dina arbetsdagar genom att kartlägga kunder, planera aktiviteter och boka möten hos nya och befintliga kunder.

Du förväntas resa en del i tjänsten på ditt distrikt. Du har en egen budget där du tydligt följs upp på både mjuka och hårda mål. Du har din hemmabas på kontoret i Karlstad och bearbetar ett av våra distrikt. Till din hjälp finns det kompetenta innesäljare på kontoret.

Kvalifikationer:

Du har tidigare väl dokumenterad säljerfarenhet och en god teknisk kunskap. Meriterande är om du har en bakgrund inom industriell försäljning. Du behöver ha goda IT-kunskaper då vi arbetar i flera olika system och programvaror.

Du har några års erfarenhet av B2B försäljning och är van att jobba med försäljning mot både återköpande och nya kunder. Du gillar att göra bra affärer och är en person som både gillar att ha ansvar och ta beslut.

Du har förmågan att skapa goda, långsiktiga relationer med dina kunder och vet att en duktig säljares främsta egenskap är att kunna lyssna in kundens behov. Hydal Aluminium Profiler har en stor bredd på sitt produktsortiment och jobbar alltid utifrån kundernas specifika önskemål.

Om Hydal Aluminium Profiler AS ( HAP AS):

I mer än fem decennier har vi levererat komponent- och systemlösningar baserade på strängpressade, ytbehandlade och bearbetade aluminiumprofiler till nordisk och europeisk industri. HAP tillhör Hydal Group som består av tre systerbolag i Norge och ett i Sverige. På HAP AS under 2017 var antalet medarbetare 225. Vi omsatte 780 MSEK och levererade 23 000 ton aluminiumprofiler.

Med rötter i en drygt 100 årig tradition inom aluminiumindustrin har vi byggt upp en smått unik kompetens och branscherfarenhet, ett arv vi i dag förvaltar i en modern och marknadsanpassad företagskultur. Vi kombinerar vår uppgift som leverantör med rollen som aktiv samarbetspartner när det gäller design, produktutveckling och konstruktion av konkurrenskraftiga system- och produktlösningar i aluminium. Läs mer på http://hap.hydal.com

Sista ansökningsdag: 2018-06-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

För information: rekryteringsspecialist Gabrielle Peteri, 0733 434141 gabrielle.peteri@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Gabrielle Peteri
Telefon 0733 434141
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.