Innesäljare till Huzells i Karlstad AB

Innesäljare till Huzells i Karlstad AB

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare för tunga fordon servar du våra kunder via telefon och mail med produktsupport och försäljning av reservdelar, förbrukning och tillbehör. Du har daglig kontakt med våra kunder och hjälper dem att hitta rätt bland våra reservdelar.

Din profil

Du har erfarenhet som reservdelsman/kvinna inom lastvagn, släp eller buss eller har kanske tidigare arbetat som montör/mekaniker inom tunga sidan och tycker detta verkar spännande. Du har datavana och behärskar engelska i tal och skrift. Vidare så trivs du med att ge god service och ha mycket kundkontakt.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid och dagtid. Placering är på vårt kontor på Örsholmen i Karlstad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund på 070-6226423.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Skoglund
Telefon 070-6226423
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 27 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorekrytering AB är Sveriges enda helt nischade rekryteringsföretag för dig som är verksam i motorbranschen. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och personallösningar inom motorbranschen.

Huzells affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet och kompetens förse den svenska eftermarknaden med reservdelar och tillbehör till fordon. Vi är en komplett leverantör för fordonsbranschen med ett av Sveriges bredaste sortiment av reservdelar, komponenter och tillbehör för fordon till den oberoende eftermarknaden.

Företaget är organiserat efter de två huvudaffärer som rör verksamheten där en del förser Sveriges bussbolag, lastbilsverkstäder och åkerier med alla typer av reservdelar, tillbehör, verktyg och diagnoslösningar. Till detta kommer också teknisk support, stöd för fordonsförbättringar och utbildningar. Den andra delen handlar med tillbehör, filter, verktyg och kem och riktar sig till biltillbehörsbutiker. Vi arbetar med världsledande leverantörer som Mann+Hummel, Bosch, Knorr-Bremse, WABCO, Exide, ContiTech, Philips m.fl. Läs gärna mer på www.huzells.se.

Huzells har sitt huvudsäte i Karlstad och ingår i koncern med andra fordonsrelaterade bolag. Vi är idag 38 medarbetare och ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Vi söker nu ytterligare en innesäljare som kommer att arbeta på vårt kontor i Karlstad.

Huzells är känt hos våra kunder för mycket god service; att vara tillgängliga med varmt bemötande, vara kunniga och att sälja produkter av god kvalitet med säkra leveranser. Ta chansen att bli en del av detta härliga säljgäng!