Ekonomiansvarig till Huspartner

Ekonomiansvarig till Huspartner

EKONOMIANSVARIG TILL HUSPARTNER

Arbetsuppgifter

Huspartner söker nu en affärsdriven och målinriktad Ekonomiansvarig som vill utveckla och bygga ekonomifunktionen och på sikt öka lönsamheten. Som Ekonomiansvarig tar du en viktig roll i Huspartners tillväxtfas och du är en drivande kraft för Huspartners fortsatta utveckling. Du ansvarar för redovisningen, den ekonomiska styrningen samt utveckling och förbättring av Huspartners ekonomiska processer och din förmåga att att med analys och strategi stödja och utmana VD välkomnas. Vidare kommer du bl.a. ansvara för:
 • Period- och årsbokslut
 • Att upprätta prognoser och budget i samverkan med övriga chefer
 • Företagets löpande redovisning och resultatrapportering
 • Att lönesystemet är bra och säkert
 • Likviditetsplanering
 • Redovisning av skatter, moms och lönerelaterade avgifter
 • Upprättande av projektkalkyler
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en kommunikativ, prestigelös och lyhörd person som kommer till jobbet med ett leende på läpparna. Du är resultat- och målinriktad och gillar att bryta ny mark. Vi tror att du trivs i en föränderlig och fartfylld miljö där det också finns plats för det proaktiva arbetet som krävs för att utveckla och förbättra såväl din tjänst som Huspartners ekonomisystem. Vidare tror vi att du:
 • Har en civilekonomexamen eller motsvarande
 • Har en god analytisk förmåga
 • Har erfarenhet av att digitalisera och effektivisera
 • Flytande behärskar svenska i tal och skrift
Om tjänsten

Tjänsten som Ekonomiansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av Huspartner. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Fredrik Persson, VD Huspartner i Skandinavien AB

- Hos oss på Huspartner får du verkligen en möjlighet att bli en del av ett expansivt företag med höga ambitioner. Vi har ett nära samarbete inom hela företaget och det är korta beslutsvägar. I rollen som Ekonomiansvarig blir du delaktig i att utveckla företaget i en viktig tillväxtfas och du lägger själv upp ditt arbete och din strategi för att vi ska nå våra mål!

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är hustillverkaren som skapar arkitektritade hem för alla familjer. Personliga, hållbara hem med hög kvalitet redan i grundutförande. Oavsett om du drömmer om stort eller litet, modern eller klassisk design, fritidshus eller åretruntboende genomför vi ditt husprojekt från början till slut. Vi tror på den personliga kontakten - det är då det blir bäst resultat, när vi jobbar tillsammans. Vi vågar nog säga att vi är Värmlands ärligaste hustillverkare.