Platsansvarig Gokartinstruktör

Platsansvarig Gokartinstruktör

Arbetsuppgifterna som platsansvarig gokartinstruktör innefattar personalansvar genom att leda och arbeta tillsammans med andra instruktörer, att självständigt instruera kundgrupper i körteknik och säkerhet, så att kunderna därefter kan genomföra en rolig och enkel racingupplevelse. För många kunder är gokartkörning inte något som sker så ofta, därför ställer det stora krav på din tydlighet, lyhördhet och servicekänsla. En stor del av arbetet innehåller även att leda och deltaga i underhåll och skötsel av anläggningen och utrustning.

Vi söker dig som är:
  • Utåtriktad och serviceinriktad
  • Ansvarsfull, ordningsam och samarbetsvillig
  • Stresstålig
  • Intresserad och vill utvecklas
Innehav av B-körkort och tillgång till egen bil är en stor fördel.

Anställningsvillkor:

Säsong: från april till oktober enligt överenskommelse. Anställningen är en timanställning, som omfattar ca 100% av heltid, med varierande arbetstider och som till stor del innehåller arbete under kvällar och helger.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökningar hanteras löpande.
Mer info
Kontaktperson Calle Ward
Email Mejla Calle Ward
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.happy-day.se/gokartkarlstad
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi jobbar med uthyrning av Gokarts i ett mycket centralt läge i Karlstad. En enkel och rolig racingupplevelse med jämna kartar på en rolig bana. Möjlighet till stora gruppbokningar på kort genomförande tid och catering av mat och tillhörande konferens.