Webbutvecklare sökes!

Webbutvecklare sökes!

Nu får du möjligheten att bli en del av ett härligt team med stora utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du inledningsvis få stött av seniora kollegor och du kommer att få arbeta med roliga och spännande projekt. Cirka 80% av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta i projektgrupp med två parallella projekt samtidigt och resterande 20% (dvs 1 dag i veckan) kommer man jobba med support/förvaltning.
Du kommer att ingå i ett team med andra utvecklare där du får möjlighet att vara med i hela processen, från förstudie till överlämning. Du kommer främst att utveckla i programspråken HTML, CSS och JavaScript.

Din profil

Skallkrav:
  • Färdigutbildad ingenjör inom data/IT, exempelvis Dataingenjör, Systemingenjör, IT-design eller Webb.
  • Goda kunskaper och stort intresse för webbutveckling (HTML, CSS, Java Script)
  • Körkort.
Meriterande:
  • Extra kurser med inriktning IT
  • Tidigare erfarenhet av systemutveckling i egna projekt eller genom tidigare arbeten.
För att passa för tjänsten skall du vara social och trivas med att ha kundkontakt. Du skall känna dig trygg i att arbeta individuellt samt inte vara rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och kvalitetssäkrar gärna dina arbeten innan inlämning.
Du har ett driv och en vilja att utvecklas.

Villkor

Villkor: Heltid, 8-17 med flex
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön: Enligt ö.k.
Ort: Karlstad

Betyg bifogas med ansökan!

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdag. Skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett IT-företag i Karlstad men mångårig erfarenhet av system- och webbutveckling. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.