Vi söker konstruktör!

Vi söker konstruktör!

Är du en maskiningenjör som vill få möjligheten att arbeta hos ett företag som är ledande leverantör inom pappers-, massa- och energiindustrin?

Dina arbetsuppgifter

Som maskinkonstruktör hos vår kund kommer du kommer främst att arbeta med befintliga produkter men även med nyutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • Ta fram layouter på maskinkonfigurationer
 • Ta fram tillverkningsunderlag (ritning och stycklista) utifrån layout
 • Konstruktion av kundanpassade komponenter och nya produkter
 • Leda och driva problemlösning, förbättringsarbete och avvikelsehantering i ditt konstruktionsarbete
 • Ansvar för att ta fram och underhålla tekniska krav inom eget ansvarsområde
 • Leda eller delta i produktutvecklingsarbete
Fokus i tjänsten är som maskiningenjör kommer du att arbeta och beröra områden inom automation, mekatronik, design.

Din profil

Skallkrav
 • Högskoleingenjör inom Maskinteknik, Automation, Mekatronik eller Innovation&Design.
 • God CAD-vana
 • Behärskar engelska i tal och skrift
Meriterande
 • Konstruktion i Catia V5/V6
 • Projektledning
 • Erfarenhet från konstruktion av modulariserade produkter
Personlighet:
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och ditt genuina teknikintresse. Du som söker brinner för att lära dig ny teknik och avancerade produkter. Du har ett driv att utvecklas och har en god förmåga att tänka "utanför boxen". Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är vetgirig samt trivs att arbeta i team med internationella kontakter. Vidare är du en god kommunikatör som trivs att arbeta i en miljö där det uppmuntras att ställa frågor och komma med nya idéer och förslag. "Långa" arbetsuppgifter varvas med "korta" snabba insatser och omplanering och omfördelning av resurser (i samråd med gruppchef) är en vanligt förekommande del i arbetet. För att hantera arbetet väl krävs en fallenhet för att skapa struktur och att dokumentera kontinuerligt.

Villkor

Omfattning: Heltid

Tjänstgöringsort: Karlstad

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Omgående

Urval och intervjuer hålls löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagets industrihistoria sträcker sig långt tillbaka i tiden och de är idag den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. I Sverige arbetar ca 1600 medarbetare.

Konstruktionsgruppen präglas av bra stämning och hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny. Det finns mycket god kompetens inom konstruktions ansvarsområden, de har en stabil stomme med erfarna konstruktörer/projektingenjörer. Det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.