Vi söker en säljare med tekniskt intresse med ett stort driv!

Vi söker en säljare med tekniskt intresse med ett stort driv!

Är du lyhörd, driven och vill fortsätta utvecklas som säljare, vill du dessutom kunna kombinera ett tekniskt intresse med kundkontakt och försäljning? Perfekt! Då är det dig vi söker! Ta chansen att få jobba på ett stabilt företag med bra förutsättningar och karriärmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med truckar ifrån STILL som produkt. I rollen som säljare hos vår kund kommer du att arbeta med bland annat nykundsbearbetning och relationsbyggande försäljning mot kunder som har behov av truckar i sin verksamhet, därför söker vi dig med teknisk förståelse och intresse. Du kommer också att ta hand om och följa upp redan befintliga kunder men också bearbeta organisationer för att hitta nya vägar och kunder.

Du kommer att jobba i Värmlands län och södra Dalarnas län. Där du utgår hemifrån och har tillgång till tjänstebil, mobil, dator och Ipad som verktyg. Till en början kommer du att få följa med på kundmöten och lära dig grunderna och rutinerna i arbetet. Du kommer också att få internutbildning i sortimentet.
Du kommer ansvara för behovsanalys, kalkyl, offert, order och uppföljning. Större delen av din arbetstid spenderar du ute hos befintliga kunder och framtida kunder.

Din profil

För att trivas i rollen hos vår kund ser vi att du är en person som drivs av resultat, lösningar och kundnöjdhet. Du har kanske en bakgrund inom industribranschen från arbetserfarenhet eller kommer direkt från en utbildning. Vi söker dig som inte rädd för att jobba självständigt men trivs också med att samarbeta med dina kollegor. Som person tycker du om att skapa nya möjligheter och relationer. Du trivs med mycket frihet under ansvar och är trygg i beslut och kundmöten. Viktiga ledord är Ödmjukhet, Tålamod, Driv och Förtroendeingivande.

Skallkrav
  • Intresse och förståelse för teknik, industri och försäljning
  • Van att använda dator i ditt arbete.
  • Svenska och engelska tal & skrift.
  • Körkort B.
Meriterande
*Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning mot industri.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Värmland
Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter från STILL.
STILL har ett brett produktprogram och har i över 50 år övertygat användare i hela världen med sin utveckling och tillverkning av högkvalitativa truckar med el, diesel och gasoldrivning. Dom finns runt om i hela Sverige.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.