Vi är på jakt efter kundfokuserad systemutvecklare

Vi är på jakt efter kundfokuserad systemutvecklare

Vill du få in foten i yrkesbranschen? Har du ett stort intresse för kundfokus tillsammans med programmering? Då kan vi ha en tjänst till dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker sporadiskt duktiga programmerare till olika företag runt om i Värmland. Just nu ser vi ett stort intresse för genuint intresserade programmerare som också brinner för mycket kundkontakt. Det kan vara att man tar kontakt med kunder för att påbörja samarbeten, det kan vara kundmöten i befintliga projekt där man sida vid sida med kunden kommer arbeta fram en modell, process/produkt. Tekniker som du behärskar kan variera, det går bra oavsett om du vill arbeta inom Front-End/UX/Design eller Back-End. Dock ser vi att kunder ofta efterfrågar kompetenser som C# och .Net. Men tveka in på att söka om du känner dig träffad av ovanstående typ av tjänster!

Din profil

Vi söker som sagt dig som har ett genuint intresse mot programmering, vi ser med fördel om du drivs av den sociala kundkontakten samtidigt som man sitter med utveckling.
Projekten kan variera beroende på vilken kund vi anser att din profil matchar mot. Vi ser dock att en välmående bransch är den mot webbutveckling.

Villkor

Anställningsvillkoren kan variera beroende på vilken samarbetskund vi matchar dig emot. Det tar vi på intervjutillfället.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om vilka företag som vi har i process ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.