Utvecklare sökes

Utvecklare sökes

Har du ett genuint intresse för programmering och vill få möjligheten att bygga på dina kompetenser inom området? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare i denna roll kommer du tillsammans med teamet utveckla inom iOS eller android. För att komma in i rollen kommer du till en början sätta upp miljöer och kolla igenom den befintliga koden för att känna dig hemma i kodningen. Teamet arbetar agilt med kontinuerliga avstämningar och med ett tätt samarbete. För att passa in i gruppen letar vi efter dig som antingen har arbetslivserfarenhet inom iOS, Android eller du som har egna hemmaprojekt inom området.

Din profil

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det kan svänga snabbt i denna roll, därför riktar vi oss till dig som är anpassningsbar och flexibel. För att passa i den nuvarande gruppen bör du vara öppen, lösningsorienterad, driven samt ha ett genuint intresse för programmering.

Skallkrav:
  • Universitetsutbildning inom IT
  • Engelska
  • Erfarenhet av att arbeta med iOS eller Android alternativt suttit hemma med egna projekt inom området
Meriterande:
  • Erfarenhet av React Native
  • Erfarenhet av Android
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information gällande företaget tas vid en eventuell intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.