Utvecklare inom Linux sökes till expansivt företag i Karlstad!

Utvecklare inom Linux sökes till expansivt företag i Karlstad!

Är du en fena på Java och van att arbeta i Linux-miljö? Vill du vara med och påverka utvecklingen till världens största IT-bolag? Då är det dig vi söker till Karlstad!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult på vårt kundföretag arbetar du främst med utveckling i Linux-servermiljö. Du kommer från början att kasta dig in i hetluften och arbeta med skarpa fall kopplat till Ericssons mobilnät. Du arbetar i scrum team med medarbetare som arbetat på denna avdelning i många år och erbjuder dig gedigen erfarenhet och kunskap som du som ny har stor nytta av i framtiden.

Arbetet är främst kopplat till noder och både mjukvaruutveckling och hårvarunära arbete kommer att ske. Du som söker denna tjänst bör se dig själv som en problemlösare och är öppen för att själv ta initiativ för att komma framåt i din utveckling. Som konsult hos vår kund förekommer mycket kundkontakt och eventuella resor till kundföretag i Stockholm kan förekomma.

Din profil

Vi ser gärna att du är en person med driv som inte är rädd att ta för sig och själv ansvara för att komma till nästa steg. Du bör även vara kommunikativ och ha lätt för att knyta kontakter med nya människor.

Skallkraven för tjänsten:
  • Civilingenjör i datateknik, eller motsvarande 5-årig utbildning.
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Van att arbeta med Linux och Java.
Meriterande är om du har lokal anknytning till orten och har för avsikt att stanna i Värmland.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Arbetstider: Dagtid

Sök tjänsten redan idag, annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter.

Totalt är de ca 300 medarbetare i Karlstad. I avdelningen som denna tjänst avser är de i nuläget 35st som arbetar i Karlstad.

Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.