Utbildare sökes till spännande företag

Utbildare sökes till spännande företag

Är du pedagogisk och tycker om att lära ut och utveckla andra personer? Vill du arbeta på ett växande företag där du som person kan utvecklas och formas i tjänsten. Då ska du söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare hos vårt kundföretag kommer du främst att utbilda inom IT och Office365 paketet med huvudfokus Excel. Till en början kommer du få en introduktion och gå bredvid en mer senior kollega för att sedan växa in i rollen och på sikt ansvara och planera dina egna utbildningsgrupper. Grupperna som du ansvarar över skiftar i storlek och kommer vara 3-12 personer, det finns färdiga utbildningsplaner som man arbetar efter och du kommer således snabbt in i rollen. Utbildningarna sker både inhouse på kontoret men också onsite, ute hos kund

Din profil

Som utbildare ser vi till dig som har en hög social kompetens, drivs av att arbeta med att lära ut och utveckla andra personer. Vi ser också att du har en grundkompetens mot IT-miljö och office365. Då en del av utbildningarna sker ute hos kund är det också viktigt att du har körkort.

Skallkrav:
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Körkort B*
  • Har en god social kompetens och trivs med att tala inför grupp
  • IT-intresserad med grundkunskaper mot Office365 paketet
Meriterande:
  • Tidigare arbetat med att utbilda, introducera och utveckla andra personer
  • Liknande arbetslivserfarenhet mot utbildning/IT
Villkor

Start: Januari/Februari 2020
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: Deltid, 50% där tiderna sker enligt överenskommelse med arbetsgivaren (Tanken är att det på sikt ska bli 100% tjänst)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades i Värmland i början på 2000-talet har sedan starten vuxit och blivit framgångsrika inom sina segment som består av IT-konsulttjänster, Projektledning/sälj och numera efter ett företagsförvärv också utbildningar. Man har en viktig värdegrund där trivsel, trygghet och långsiktighet är några av deras värdeord.
Mer information om företaget kommer vid intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.