Automationstekniker sökes

Automationstekniker sökes

Har du goda kunskaper i Automation? Tycker du det är roligt att felsöka och åtgärda? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker på detta företag kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer primärt att vara ute i produktionen och förebygga eventuella produktionsstopp, detta gör man genom att kontinuerligt gå igenom dem olika maskinernas kopplingar och se över den allmänna standarden på maskinerna. En stor det av arbetet är också att programmera i PLC samt ABB robotsystem. Detta gör man när man ska ställa om robotarna för att det har tillkommit nya rutiner eller att det blivit något fel som gör att robotens/maskinens precision är bristfällig.
Vi ser därför till dig som gillar att vara där när det händer och som har en förmåga att strukturera och prioritera

Din profil

Vem är det vi söker då?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom programmering i PLC, det räcker att du läst det på skolan och känner att du vill fortsätta och utvecklas inom programmering och automation. Ett stort plus är också att ha kunskaper inom ABBs robotsystem då kunden ser detta som framtiden.
Vi ser gärna att du har en vana av det mekaniska skruvandet också då du kommer stöta på alla typer av utmaningar när du felsöker maskinerna/robotarna.

Som person ser vi att du är plikttrogen, ambitiös och har ett driv och en ambition att utveckla både dig själv och företaget framåt.

Skallkrav:
  • Någon relevant utbildning inom Automation/PLC samt goda kunskaper i detta
  • Svenska & Engelska i tal & skrift
  • Körkort B*
  • Strukturerad som person
Meriterande:
- Meriterande är om du jobbat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Åmål
Arbetstider: Varierande men vanligtvis 07-16 / 08 - 17. Det förekommer dock obekväma arbetstider samt jour.

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Åmål
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som specialiserar sig på att tillverka kardanaxlar till den tunga fordonsindustrin är ett av de ledande i branschen och har under många år varit en trygg arbetsplats med låg personalomsättning.
Företaget är också en del av en stor, amerikans koncern vilket gör att det finns en trygghet bakom sig.
Man är nyfikna och i framkant vad gäller robotar och maskiner vilket gör att man hela tiden utvecklar sig själva och produktionen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.