Teknisk support med inriktning el

Teknisk support med inriktning el

Har du ett stort intresse för el och automation? Är du social och tycker om att hjälpa kunder med problemlösning?
Har du kunskaper mot komponenter och elprodukter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk support hos vårt kundföretag kommer du att arbeta främst med inkommande mail och samtal mot externa kunder, i frågor som rör produkter och system som tillhandahålls av kundföretaget. Man kommer att agera expert och rådgivande för att lösa problemen åt kunderna som är på plats fysiskt ute i olika verksamheter. Du har teknisk dokumentation och underlag att utgå ifrån när du hjälper kunder att hantera produkterna. Problemen/uppgifterna kan variera i allt från hantering av reklamationer till att guida och vägleda kunderna under konfiguration/installationsarbetet.

Din profil

I din roll som teknisk support kommer det att vara väldigt mycket kundkontakt av alla olika slag, därför sätter vi stor vikt vid din sociala kompetens och din förmåga att hantera olika typer av kunder och situationer. Vi ser också att eftersom produkterna är riktade mot industri/El/Automation att du har någon tidigare erfarenhet av detta, antingen inom någon utbildning eller via yrkeserfarenhet. Vidare ser vi att du som person är prestigelös för att hantera och utföra olika typer av arbetsuppgifter samt att du tycker om att arbeta i team och trivs och strävar efter sen god lagkänsla.

Skallkrav för tjänsten:
  • Gymnasieutbildning med inriktning El/Automation
  • Arbetslivserfarenhet inom El/Automation
Meriterande för tjänsten:
- Vana av att hantera människor och utföra service

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enlig överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07:30-16:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett internationellt bolag som har etableringar runt om i världen. På plats i Sverige har man rikstäckande service och försäljning av deras produkter och man är ett bolag som växer och planerar att expandera och utvecklas både kortsiktigt men även långsiktigt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.