Teknisk säljare till företag i Kil

Teknisk säljare till företag i Kil

Har du ett stort intresse för stora affärer? Är kundvård och kontaktskapande viktigt för dig? Gillar du teknik och har kunskaper i AutoCad? Sök då denna tjänst idag!!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare hos vårt kundföretag kommer du få en bred roll med mycket fokus på kundrelationer och skapandet av försäljningsunderlag. Kunderna som man arbetar mot är redan etablerade kunder som tidigare köpt och det viktigaste är att underhålla och stärka relationen.
Exempel på arbetsuppgifter är att ta in information och förfrågningar från kunder och skapa ett försäljningsförslag/offert, ta fram försäljningsunderlag och presentationsmaterial för kundmöten.
Till en början kommer du att gå bredvid en mer senior kollega för att lära dig företagets processer och produkter.
Företaget som vi samarbetar vi med är aktiva inom tungindustrin. Mer information om företag ges vid intervjutillfället.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning, gärna mot tekniksektorn av något slag. Vi ser att du tycker om att knyta kontakter och bibehålla och utveckla kundrelationer.
Vi ser också med stor fördel om du har kunskaper inom AutoCad för att kunna göra enklare justeringar och skapa underlag till kunderna.

Skallkrav:
  • Erfarenhet inom försäljning
  • AutoCad kunskaper, som lägst på utbildningsnivå
  • Svenska och engelska på en god nivå
  • Körkort B*
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet från liknande tjänster

Villkor

Tjänsten är belagd med arbetsort i Kil
Arbetstiderna är kontorstider mellan 07:00-16:00
Lönen enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företag ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.