Teknikansvarig produktutvecklare sökes

Teknikansvarig produktutvecklare sökes

Vill du arbeta inom ett intressant område med teknologi som ligger i framkant och där din roll kommer spela en betydande roll för bolagets framtida utveckling av deras produkt? Har du ett gediget intresse för teknik, nätverk och databasmiljöer? Då ska du söka denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Som teknikansvarig kommer du att vara med och leda vidareutvecklingen av företagets egna, unika produkt för vårdmiljöer.
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer i samråd med produktchefen och externa utvecklare att vidareutveckla ett informationssystem för vården som användas av tredje part där användarvänlighet, funktion och layout står i fokus. En stor del av arbetet kommer också att vara programvaruinstallation av nya anläggningar och finnas med som teknisk support mot slutkundens användare. På sikt ser vi att du kommer växa i rollen som teknikansvarig och gå mer mot en teknikchefsroll/CTO och då få utökat ansvar med mer kundkontakt, medverka på mässor och delta i/hålla i möten.

Din profil

Du som söker denna tjänst bör ha ett genuint teknikintresse och någon form av arbetslivserfarenhet inom server och nätverksmiljö, har kunskaper inom Linux plattformen och vana av att installera operativsystem, hantera backuper osv. Har du utöver detta programmeringskunskaper av någon form är det ett stort plus.
Du bör vara en person som brinner för ditt arbete och tycker det är kul att arbeta, du är lösningsorienterad, tycker om att vara spindeln i nätet och på ett positivt sätt ta dig an utmaningar. Vi ser att du drivs av att föra produktutvecklingen samt din egen kompetensutveckling framåt.

Skallkrav:
  • Körkort B*
  • Behärska det svenska och engelska språket på en god nivå
  • Arbetslivserfarenhet inom IT, med fördel mot nätverksarkitektur eller dyl.
  • Socialt kompetent, kunna möta allt från högt uppsatta beslutstagare till användarna av produkten
Meriterande:
  • Programmeringskunskaper i JavaScript, Node.js/React.js
  • Linux kunskaper (RedHat/Ubuntu)
  • Tidigare haft ledande position i yrkeslivet
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: Flexibelt, Månd-fred 08-17
Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är marknadsledande inom sitt affärsområde och erbjuder förutom en unik produkt en nytänkande personalpolitik där kreativitet och inspiration står i fokus. Det är viktigt att du som medarbetare känner att det finns utrymme för att släppa fram dem kreativa tankarna, om det sker genom att spela paddel med kunder/kollegor, ta en timma i VR-rummet eller ta en joggingtur genom skogen spelar det ingen roll. Man värderar flexibiliteten, erbjuder marknadsmässigt höga löner och främjar innovation.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.