Systemutvecklare till konsultbolag

Systemutvecklare till konsultbolag

Är du kunnig inom systemutveckling? Vill du arbeta på ett av Sveriges mer attraktiva konsultbolag? Då ska du söka tjänsten idag.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med ett förvaltningsuppdrag av ett äldre system som ska lappas och lagas, samtidigt som man ska vidareutveckla det befintliga systemet. Man arbetar främst i äldre tekniker som .Net - Webforms & C#.
Man får in ärenden via ett ärendehanteringssystem och kommer därefter att ta tag i olika uppgifter.

Din profil

Som person ska du tycka om att arbeta i och med äldre tekniker, du ska vara kreativ och problemlösande. Systemet som du sitter och utvecklar i har många år på nacken och det krävs att man gillar den typ av utmaning.

Skallkrav:
  • Erfarenhet inom .Net
  • Kunskaper i C#
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående
Ort: Karlstad
Lön: Diskuteras vid intervjutillfället

Spännande uppdrag där du kommer utvecklas som programmerare, få arbeta på ett företag i världsklass, så ta chansen och sök jobbet!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.