Systemutvecklare sökes

Systemutvecklare sökes

Brinner du för systemutveckling? Vill du bli en del av ett företag som just nu befinner sig i en intressant expansionsfas? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som back-end utvecklare på detta företag kommer du att som konsult arbeta mot en av Sveriges största tågoperatörer. Du kommer att vara involverad i utmanande och avancerade projekt på användar-sidan hos företaget genom att modernisera och utveckla det interna systemet hos kund. Till en början kommer du att ta rygg på mer seniora kollegor som är specialiserade utvecklare inom området, för att sedan växa in i rollen och ta mer ansvar.
Man kommer att arbeta som utvecklare mot back-end och kommer även att ha mycket kundkontakt.

Din profil

I rollen som systemutvecklare ser vi till dig som besitter kunskaper inom programmering. Din kunskap och ditt intresse är viktigare än erfarenhet/utbildningar och du kommer främst att utveckla inom back-end i exempelvis Java, PHP och eller C#.

Som person ser vi till dig som har ett genuint driv att föra utvecklingen av dig själv, samt företaget framåt. Du skall vara prestigelös, ambitiös och besitta en hög social kompetens.

Skallkrav för tjänsten:
  • Programmeringskunskaper i något av följande språk (Java, PHP, C#, ASP.Net)
  • Behärska svenska och eller engelska i tal & skrift
Meriterande:
* Relevant arbetserfarenhet av systemutveckling

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är en arbetsgivare som strävar mot att vara toppklass inom både systemutveckling, men även inom arbetsmiljö. Dem lägger stort fokus på att ge dig som anställd goda förmåner, goda arbetsvillkor och chansen att få vara del av en resa mot absolut världsklass inom sitt gebit.
Mer information om företaget ges på en eventuell intervju.

Framtiden AB kan titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

I detta fallet kommer anställning ske direkt hos vår kund, vi på Framtiden AB sköter enbart rekryteringsprocessen åt vår samarbetspartner.

Välkommen med din ansökan redan idag.