Systemutvecklare inom GIS/programmering

Systemutvecklare inom GIS/programmering

Systemutvecklare till stort, internationell konsultbolag i världsklass! Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och som vill arbeta med avancerad utveckling i såväl stora som små projekt.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår samarbetskund kommer du arbeta mycket mot kunder inom den offentliga sektorn. Du kommer främst att arbeta med att bygga hemsidor och kartapplikationer. Du kommer arbeta både i större projekt med kravställning, förstudier och genomförande men också i mindre projekt för att utveckla och förbättra befintliga aplikationer/system. Vi ser att du har en bred profil och gärna arbetat som fullstack sedan tidigare. Har du dessutom erfarenhet/utbildning inom GIS så ses detta som ett stort plus.

Din profil

Vi ser att du som söker bör ha något av följande med i din kompetensryggsäck:

Alternativ 1:
- Erfarenhet som front-endutvecklare sedan ett par år tillbaka. Främst inom JavaScript och C#

Alternativ 2:
- Erfarenhet inom programmering sedan tidigare, gärna som fullstack utvecklare

Alternativ 3:
- Utbildning inom GIS med inriktning data/it-programmering.

Som person ser vi att du har ett affärsmannaskap i form av att bygga relationer med kunder, tycka om problemlösning och hitta kreativa vägar för att hjälpa kunder i projekt.
Vi ser även att du har ett genuint intresse för programmering.

Villkor

Arbetsort: Karlstad
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget vi söker till är ett av Sveriges största konsultbolag och inom denna genren så är dem marknadsledande. Som anställd på företaget får man tillgång till mycket utbildningar, erfarenhetsutbyten och karriärsmöjligheter, både som specialist eller generalist.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.