Systemutvecklare, industriella system

Systemutvecklare, industriella system

Har du en god kunskap om programmering? Vill du arbeta med en bred variation av kunder och affärsområden? Har du kunskaper inom mekatronik och digitala/analoga signaler? Då har vi tjänsten till dig!

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare/systemutvecklare hos vår samarbetskund kommer du bl.a. arbeta med att skräddarsy applikationer för kunder inom tillverkningsindustrin. Processen går till som så att man utefter kravställning utvecklar system ofta integrerade mot databaser. Även datainsamling där man presenterar och jämför utfall mot parametrar och riktvärden förekommer.
Du som utvecklare kommer framförallt bistå med utveckling av applikationer men med möjlighet att medverka under hela leveransprocessen från utredning till leverans.
Tekniker och programvaror som man använder är bland annat LabVIEW och Microsoftbaserade system.

Din profil

Du som söker bör ha en eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik, du ska också ha god kännedom kring analoga/digitala signaler, programmering och viljan att arbeta i projektform där du är med och ansvarar för att driva projektet framåt.

Skallkrav:
Körkort B
Svenska och Engelska flytande
Programmeringserfarenhet, gärna objektorienterade
MS-Office eller motsvarande

Meriterande:
LabVIEW eller motsvarande test/mätsystem
PLC eller andra realtidssystem
Arbetslivserfarenhet som programmerare eller tekniker

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är en stor aktör inom teknikbranschen. Dem har etableringar runt om i hela landet och arbetar i projektform mot olika aktörer. Vid rekrytering står vår kund för anställningen och vi sköter enbart rekryteringsprocessen.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.