Systemutvecklande team manager sökes

Systemutvecklande team manager sökes

Vill du ta nästa steg i din karriär inom systemutveckling?
Brinner du för systemutveckling? Vill du bli en del av ett företag som just nu befinner sig i en intressant expansionsfas? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklande team manager på detta företag kommer du att som konsult arbeta mot en av Sveriges största tågoperatörer.
I rollen som team manager kommer du ha ansvar för ett och på sikt flera av våra utvecklingsteam, vi söker dig med ambitionerna att utvecklas, som gillar utmaningar och vill vara medoch ta vårt bolag till nya höjder

Dina ansvarsområden kommer ligga inom:
 • Vår leverans mot kund
 • Rekrytering av utvecklare
 • Utveckling av våra medarbetare
 • Process- och arbetsmetodik
Din profil

i rollen som team manager ser vi det som nödvändigt att du har en mycket god förståelse för systemutveckling och tillhörande processer för att passa bra som team manager hos oss då du kommer vara väldigt nära utvecklingen. Vi letar efter dig som delvis kan sitta i rollen som utvecklare för att samtidigt växa in i en mer renodlad roll som manager i takt med att företaget växer.

Språk, metoder och verktyg vi arbetar med:
 • Java (Spring Boot), PHP, JavaScript
 • Docker & Kubernetes
 • Microservice Arkitektur
 • SCRUM, Agile Development
 • DevOps
 • JIRA
 • Confluence
Vi ser inte som krav att du behärskar samtliga metoder, språk, verktyg men vi ser att du har kännedom kring åtminstonde ett par utav dem.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är en arbetsgivare som strävar mot att vara toppklass inom både systemutveckling, men även inom arbetsmiljö. Dem lägger stort fokus på att ge dig som anställd goda förmåner, goda arbetsvillkor och chansen att få vara del av en resa mot absolut världsklass inom sitt gebit.
Mer information om företaget ges på en eventuell intervju.

Framtiden AB kan titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

I detta fallet kommer anställning ske direkt hos vår kund, vi på Framtiden AB sköter enbart rekryteringsprocessen åt vår samarbetspartner.

Välkommen med din ansökan redan idag.