Systemförvaltare mot integration

Systemförvaltare mot integration

Har du en förkärlek till system och integrationer? Har du erfarenhet av att arbeta mot kunder och tycker om att prioritera och ta ansvar över projekt? Gillar du att felsöka och konfigurera kod? Då har vi tjänsten till dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemförvaltare hos vår samarbetskund kommer du ingå i ett team bestående av ett tiotal kompetenta systemförvaltare och arbeta i flera olika projekt avseende integration mot kunder i alla branscher. En stor del av tjänsten handlar om att prioritera och ta hand om incidenter som uppstår mellan kunders integrationslösningar. Man arbetar tätt med andra avdelningar på bolaget som mer ansvarar för uppbyggnationen och arkitekturen kring systemintegrationerna och ditt jobb blir att tillsammans med leverantörer och kunder felavhjälpa, konfigurera och felsöka kod och se till att kunders verksamheter flyter på. Man arbetar uteslutande mot Microsofts plattformar och programspråk.

Om företaget

Företaget som vi rekryterare till är noggranna specialister som brinner för goda kundrelationer och kvalité i sina leveranser och förvaltningsuppdrag. Dem satsar på sina internanställda genom att utbilda, certifiera och utveckla personalen. Dem åtar sig både helhetsuppdrag med långa åtaganden hos sina kunder men även kortare on-demand uppdrag just för att kunna leverera sin kompetens och lösningar där det behövs.

Din profil

Du som söker denna tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av att förvalta eller leda projekt inom IT, vi ser att du har en grundläggande kunskap inom programmering i Microsofts verktyg och du bör trivas med att ha kundnära relationer och en god prioriteringsförmåga. Vi ställer inga krav på tidigare utbildningar utan är du rätt person med följande skallkrav så är jag jätteintresserad av att höra mer om dig!

Skallkrav:
  • Grundläggande kunskaper inom Microsoft programmering( C# / Microsoft Azure)
  • Erfarenhet av att driva/leda projekt inom IT och är van att arbeta mot kunder med god prioriteringsförmåga
  • Behärska svenska och engelska på en god nivå i tal & skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenheter av att arbeta med systemintegrationer av något slag (Biztalk, IBM, Mulesoft eller dylikt)
  • Kunskaper i Microsoft Power BI
  • Infrastruktur, nätverk/databaser
Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna för tjänsten. I detta uppdraget hjälper vi vår samarbetskund med rekrytering och eventuell anställning sker direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Karlstad

Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.