Systemanalytiker sökes till Karlstad

Systemanalytiker sökes till Karlstad

Brinner du för databaserade beslut, dataanalyser, systemutveckling och har ett intresse av att jobba med siffror och prognoser? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemanalytiker på detta företag kommer du jobba främst med att ta fram olika prognoser och analyser i programmet Microsoft Power BI. Företaget tillhandahåller system och program som hjälper andra företag att få fram nyttig information om deras verksamhet, exempelvis så hjälper dem företag att via sitt system få fram information gällande punktlighet och effektivitet hos olika färdtjänst företag. Dem jobbar med prognoser som påvisar hur företag via olika arbetsmetoder och marknadsföringskanaler kan utöka och effektivisera deras verksamhet. Dem agerar alltså konsulter och tillhandahåller olika tjänster via sitt system

Din profil

I rollen som systemanalytiker på företaget ser vi till dig som har ett stort intresse inom data & IT. Du som söker ska ha kunskap och intresse av att jobba med analyser och prognoser, främst i programmet Microsoft BI. Man ser det även som positivt om du har en djupgående kunskap kring programmering i någon slags form.
Som person ska du vara social, konsultmässig och arbetsam, då det är mycket självständigt arbete och eget ansvar ser vi att du tar för dig och är strukturerad. Vi ser också att du tycker om kundkontakt då du på sikt kommer att jobba som konsult hos andra företag.

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Någon form av data/IT utbildning gärna med inriktning på analyser/prognoser
  • Power BI
Meriterande:

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07-16 (Arbete under ansvar, FLEX)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Övrigt, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades på 2000-talet är ett företag som brinner för utveckling och innovation. Företaget som idag är ett lite mindre företag har ambitionen att växa och utöka verksamhet kraftigt inom dem närmsta åren och omsätter idag c.a 2 miljoner kronor.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.