Resande ventilationsmontör sökes till företag i framkant

Resande ventilationsmontör sökes till företag i framkant

Vill du arbeta på intressanta projekt runt om i Sverige/Norge? Har du ett brinnande intresse för ventilation och byggprocesser? Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete som ventilationsmontör hos vårt kundföretag kommer innebära en stor variation i både projekttyp, arbetsuppgifter och arbetsort. Man arbetar med allt från styckning och måttanpassning av ventilationskanaler till montering av kanalerna men även montering av ventilationsaggregat. Man arbetar på alla typer av projekt runtom i hela Sverige, Främst Stockholm/Göteborg och även Norge/Oslo. Arbetet är upplagt som så att du åker till projektet måndag morgon och är klar och kommer hem torsdag samma vecka och arbetar alltså in fredagen. Hotell, resor och annan logistik står företaget för och allt är förbokat i förväg.

Din profil

Som ventilationsmontör ser vi till dig som har någon form av relevant arbetslivserfarenhet, vi ser att du sedan tidigare på något sätt varit i kontakt med ventilationsbranschen och vill fortsätta att utvecklas inom ventilation. Vi ser att du har en god social kompetens och ser med fördel på att ha en tjänst som resande montör.

Skallkrav för tjänsten:
  • Körkort B
  • Svenska och engelska på en god nivå i tal & skrift
  • Relevant erfarenhet från ventilationsbranschen
Meriterande för tjänsten:
  • Arbetat med likvärdiga arbetsuppgifter sedan tidigare
  • Diverse certifikat/utbildningar så som, Heta Arbeten, Truckkort, Liftkort etc är meriterande.
Villkor

Start: Enligt överenskommelse, troligtvis efter semesterperioden 2019
Lön: Enligt kollektivavtal : 181,61kr/h ( Motsvarar månadslön på 31600kr) Traktamente och reseersättning tillkommer utöver den vanliga lönen
Ort: Resande
Arbetstider: Flexibelt baserad på projekt och ortsplacering

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med har sedan 80-talet varit verksamma inom ventilationsbranschen. Dem arbetar som resande montörer och fokuserar främst på nybyggnationer av olika typer av lokaler och verksamheter. Dem är idag 20 anställda. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.