Resande tekniker med fokus el/mekanik, se hit!

Resande tekniker med fokus el/mekanik, se hit!

Har du en bakgrund inom el/elektronik? Vill du ha en varierad yrkesroll med mycket eget ansvar? Trivs du med kundkontakt och relationsbyggande? Då ska du se nedan!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos vår samarbetskund kommer du ha en varierad yrkesroll där huvudfokus kommer ligga på el/elektronik. Man arbetar främst mot distrubitionsanläggningar och det är mycket drift/underhållsjobb, kontroller av driftstatusar men även vanliga, eljobb där man installerar belysning och andra enklare kopplingar. Rollen är som sagt varierad och det kan komma att bli en del arbetsuppgifter som är utanför elområdet också, då mer handfast på maskinerna om det skulle vara behövligt att byta slitagedelar eller fylla på med olja etc. Då anläggningarna ofta ligger i anslutning till vatten är det därför viktigt att hålla ordning runt om kring så det kan komma bli en del gräsröjning, enklare motorsågsarbete etc.

Din profil

För att du ska lyckas i rollen som resande tekniker ser vi att du gärna har ett gediget intresse inom maskin, motorer men främst el/elektronik. Det är viktigt att du känner dig trygg i det eltekniska för att kunna utföra arbetsuppgifterna som du blir tilldelad. Det är också viktigt att du är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Det är viktigt med planering och engagemang.
Sedan som person ser vi också att du besitter en hög social kompetens att du har ett öga för mervärde/merförsäljning då man ofta skapar nya arbetsuppgifter i samråd med kund när man är ute på besök på anläggningarna.

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet gärna inom det eltekniska
  • Behärska svenska och engelska språket på en god nivå då det är mycket säkerhetsföreskrifter som måste följas
  • Körkort B*
Meriternade:
  • Kunskaper inom Automation
  • Kunskaper inom programmering
  • Kunskaper inom Hydraulik
Villkor

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Lön: Information om det ges vid intervjutillfället
Ort: Resande tekniker inom Karlskoga/Kristinehamn/Gullspång

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är ett stort konsultbolag inom tekniksektorn med långvarig etablering och är idag ett känt varumärke i branschen. Man arbetar inom hela tekniksektorn från vattendistrubition till programmering/Automation.
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.