Resande projektledare inom byggsektorn sökes

Resande projektledare inom byggsektorn sökes

Är du intresserad av projektledning? Gillar du att vara spindeln i nätet? Är du strukturerad och driven? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare på detta företaget kommer du arbeta med allt vad projektledning innefattar. Det är arbetsuppgifter som är väldigt varierande och utmanande.
Till en början kommer du att få ta tag i mindre ventilationsprojekt som kan vara, ombyggnationer och tillbyggnationer. Du kommer vara med i processen under tiden som montörerna är på plats och utför arbetet. Konkreta arbetsuppgifter är att samordna praktiska detaljer inför, under och efter projektet. Detta kan vara, se till att montörerna har rätt förutsättningar under projektets gång så som boende, beställning av material, hyra maskiner och administrera med tillstånd. Det är även din uppgift som projektledare att se till att hålla en god dialog med beställare/byggherren under projektets gång. På sikt ser kunden att du kommer att bli mer och mer delaktig och få större ansvar.

Projekten som företaget arbetar med varierar både i storlek och vart i landet dem pågår, därför söker vi dig som är flexibel och kan ha en varierad arbetsplats.
Man arbetar måndag - torsdag och är ledig fredag- söndag.

Din profil

Skallkrav för tjänsten:
  • Utbildning eller erfarenhet inom projektledning (Gärna mot ventilation, men inget krav)
  • Körkort B
  • Flexibilitet (Kunden har jobb runtom i landet och man arbetar där jobben finns)
  • Behärska Svenska + Engelska i tal & skrift
Meriterande:
-Erfarenhet inom Ventilation antingen som projektledare eller ventilationsmontör

I denna tjänsten ser vi till dig med ett stort driv och engagemang. Du skall brinna för problemlösning, snabba beslut och kreativitet. Ditt främsta fokus måste alltid vara lönsamhet blandat med kvalité och service!

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Villkor

Arbetstider: 40h/v (Detta kan vara fördelat på 4-5 dagar då arbetsorten kan variera)
Arbetsort: Man utgår från kontoret i Kristinehamn men reser till projekt runt om i landet.
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.