Resande PLC-programmerare

Resande PLC-programmerare

Letar du efter en ny utmaning, och vill ingå i ett team som får ha hela världen som sin arbetsplats? Är du trygg i PLC-programmering och vill fortsätta utvecklas på ett globalt bolag? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du att arbeta i team, och arbetsuppgifterna kommer vara bl.a. projektering och montering av stora pappersmaskiner. Du hanterar styrsystemen och styrprogrammen samt utför utcheckning av maskinen. Resor runt om i hela världen förekommer, då testning och montering av produkten sker på plats i det land där köpande kund finns. Vi söker dig, nyexaminerad eller mer senior, oavsett var du befinner dig i din karriär som PLC-programmerare så kommer du tas om hand av ett erfaret team, och arbetsuppgifterna anpassas efter din kunskapsnivå,

Din profil

Vi ser att du som söker är en person som tillsammans med teamet vill komma framåt, hitta och genomföra lösningar och gillar att resa och se olika platser runt om i världen. Att du kan vara ute på resande fot längre perioder är ett måste för den här tjänsten. Du är trygg i dig själv och har lätt att hantera olika sociala situationer, både på svenska och engelska. Arbetet innebär mycket kundkontakt så din sociala kompetens är något vi ligger stor vikt vid.

Skallkrav:

Svenska och engelska i tal och skrift
PLC programmering på YH eller högskolenivå

+ i kanten är om du har:

Tidigare erfarenhet av konsultarbete
Tidigare erfarenhet av utcheckning, säkerhetssystem och säkerhetsberäkningar

Villkor

Ort: Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.