Redovisningskonsult sökes till företag

Redovisningskonsult sökes till företag

Har du bred erfarenhet inom ekonomi? Vill du arbeta på ett företag som sätter personalen i fokus? Är konsultbranschen något som tilltalar dig? Då är detta tjänsten för dig, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos vårt kundföretag kommer du arbeta självständigt med hela spectrat inom ekonomi. Man arbetar med externa kunder från start till mål och det innebär allt från löpande redovisning, bokföring, bokslut, skatter, deklarationer, kundkontakter etc. Man kommer att äga sin egen kundstock och vara ansiktet utåt mot företagen.
Man arbetar oftast självständigt i projekten men också ibland tillsammans med kollegorna med att hjälpa till eller få hjälp. Kunden i fokus är alltid det viktigaste.
Företaget arbetar i Visma600, Fortknox och Wolters Kluwer.

Din profil

Som redovisningskonsult ser vi till dig som har en god grund att stå på inom ekonomi. Vi ser att du har arbetat med detta tidigare och känner dig självständig i ditt arbete. Det kan vara både från att ha drivit eget företag till att suttit på en annan konsultbyrå. Utöver erfarenhetskraven ser vi med stor vikt på dem personliga egenskaperna och där ser vi att du har en hög social kompetens, strukturerat arbetssätt och ett inre driv och ambition att växa tillsammans med företaget.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av att arbetat med ekonomi sedan tidigare
  • Svenska och engelska på en god nivå
  • Körkort B
  • Vana att arbeta med digitala verktyg
Meriterande:
  • Erfarenhet i arbetsrätt
  • Arbetat inom ekonomi mot föreningar/fastigheter eller liknande branscher
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som söker personal är ungt i branschen men har gjort en imponerande resa på kort tid. Det är ett företag som värdesätter sin personal och trivsel högst, ett företag i framkant som vinner mer och mer mark i branschen. Mer information om företaget ges vid intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.