Redovisningsekonom sökes!

Redovisningsekonom sökes!

Har du ett stort intresse för ekonomi? Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning? Vill du bli en del av kundföretagets sammansvetsade team i Karlstad? Då ska du söka redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vårt kundföretag kommer du att arbeta med en stor variation av arbetsuppgifter. Man arbetar med sin kundstock och sköter därifrån sin kundsekonomi genom, löpande bokföring, löpande löner, deklarationer, redovisning och bokslut. Även en del andra administrativa arbetsuppgifter tillkommer.
Man arbetar mestadels på kontoret men det förekommer att man i vissa fall sitter ute hos kund och arbetar i deras program. Vanligt förekommande program som man arbetar i är, Visma, Wolter klywer, Crona Lön & Fort Knox

Din profil

I rollen som konsult åt detta ekonomiföretag ser vi till dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta i en koncern eller som konsult med redovisningsuppgifter, bokslut & deklarationer. Vi ser också att du har ett genuint intresse, social kompetens och ett driv för att ta dig framåt i din roll på företaget.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot ekonomi
  • Erfarenhet av att arbeta med ekonomi (Bokslut, redovisning, löner etc.)
  • Behärska svenska & engelska på en god nivå
  • Genuint intresse för att arbeta med redovisning
Villkor

Start: Omgående alt. enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansökningar tas emot löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 juni 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som varit verksamma på tre orter i Värmland under ett par år är idag ca 15st anställda och jobbar mot en bred massa av företag. Du som konsult kommer att utgå från kontoret i Karlstad och där sitter det idag ca 10 personer. Man sitter i ett öppet landskap med nära kontakt till sina kollegor.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.